Behov for tilskudd til etablering?

Har du en gylden bedriftsidé som du gjerne ønsker å realisere og som kanskje ikke krever de helt store investeringene for å komme i gang med? Dette er tilfellet for mange små bedrifter, men uansett hvor liten bedriften din er så har du muligheten til å skaffe deg en egen arbeidsplass og dette er noe som er positivt. Norge trenger gode entreprenører og en start er alltids en start!

Det trenger ikke bestandig å være så ekstremt store eller svulstige tanker som må til for å lage en bedrift, og dette skal man naturligvis være klar over – og man skal heller ikke være redd for å prøve seg. Jo mindre kapital som trengs jo mindre risikofylt blir det for den enkelte – og da er det faktisk mulig at man kan skaffe seg kapital på andre måter enn gjennom de tradisjonelle investorene eller banklånene.

I noen tilfeller så er det så lite som penger til etablering av et AS som trengs eller som innkjøp av en datamaskin, og da sier det seg selv at beløpene ikke vil bli spesielt store. Dette gir alle som har en god idé en mulighet til å starte sin egen bedrift og dermed skape sin egen arbeidsplass. Hvem vet, kanskje er det gullfuglen du er i ferd med å skyte? Kanskje er det en stor arbeidsplass du er i ferd med å skape? Mulighetene er mange for den som er kreativ og det kan fort komme til å lønne seg. Jo mer kreativ du er, som for eksempel å skape et spesielt matprodukt kanskje, jo mer lønnsomt kan det vise seg å bli!

Arbeidsmarkedet i Norge i anstrengt i dag og kreative sjeler med etablerertrang er virkelig noe som man har behov for i dagens Norge. Derfor: hvis du går med planer om å skape noe helt spesielt, hvorfor ikke prøve seg. Men husk: ikke si opp din vanlige jobb. Jobb langsiktig og rolig med planen din slik at du slipper å sette så mye penger over styr på en gang og slik at du unngår å sette deg selv i unødvendige problemer.